ziekteverzuim verlagen delft

Re-integratie

In geval van (langdurig) ziekteverzuim door een overspannenheid, burn-out of andere (licht) psychische klachten richten we ons tijdens deze intensieve re-integratietrajecten van 6 of 12 maanden op een duurzaam herstel van een werknemer.

Re-integratieTrajecten

Intensief

Created with Sketch.
  • Herstellen van een overspannenheid, burn-out of andere (licht) psychische klachten 
  • Re-integreren met focus op een duurzaam herstel van een werknemer
  • 1e & 2e Spoor Wet Verbetering Poortwachter


Inhoud:

In totaal 7 paardencoachsessies, 6 coachsessies en 8 videocalls in ongeveer 6 maanden (eerste 3 maanden 1 keer per week een coachsessie, daarna ongeveer 1 keer per 2 weken een coachsessie). 

Investering:
Re-integratietraject 'INTENSIEF' € 2.825,- exclusief BTW. 


Heb je een vraag of wil je nader kennismaken? Of wil je een werknemer direct aanmelden? 
Neem gerust contact met me op!

Compleet

Created with Sketch.
  • Herstellen van een overspannenheid, burn-out of andere (licht) psychische klachten 
  • Re-integreren met focus op een duurzaam herstel van een werknemer
  • 1e & 2e Spoor Wet Verbetering Poortwachter


Inhoud:

In totaal 9 paardencoachsessies, 10 coachsessies en 10 videocalls in ongeveer 12 maanden (eerste 3 maanden 1 keer per week een coachsessie, daarna ongeveer 1 keer per 2 weken een coachsessie, laatste half jaar ongeveer 1 keer per 4 weken een coachsessie). 

Investering:
Re-integratietraject 'COMPLEET' € 3.900,- exclusief BTW. 


Heb je een vraag of wil je nader kennismaken? Of wil je een werknemer direct aanmelden? 
Neem gerust contact met me op!

Maatwerk

Een persoonlijk op maat gemaakt re-integratietraject

Created with Sketch.

Wil je een ander, een persoonlijk op maat gemaakt, re-integratietraject voor jouw werknemer(s)? Heb je een vraag of wil je nader kennismaken?

Neem gerust contact met me op voor offertes op maat, zodat deze voldoen aan jouw wensen en behoeften en we de mogelijkheden kunnen bespreken. Offertes zijn kosteloos en vrijblijvend.

OPbouw re-integratietraject

  • Ontspannen en in balans komen

De eerste 1,5 maand gaan we intensief en enkel met de paarden aan de slag. Paardencoaching is namelijk een zeer effectieve manier om spanning los te laten, in balans te komen en jezelf terug te vinden. Mede door de paardencoaching krijgen we inzichten in wat er nodig is om op een duurzame manier te herstellen. Tijdens de (video)calls, die tussen de paardencoachsessies door plaatsvinden, bespreken we de paardencoachsessie na en bespreken we op welke manier een werknemer in het dagelijks leven tot rust kan komen. 

  • In beweging komen en energie opbouwen

De twee maanden daarna besteden we aandacht aan de manier waarop een werknemer energie kan opbouwen. Een werknemer leert tijdens de (paarden)coachsessies wat energiegevers en -vreters zijn en ik ondersteun bij bewustwordingsprocessen. Paardencoaching is confronterend, eerlijk en direct. Een werknemer zal zichzelf beter begrijpen en zichzelf beter leren kennen, zodat hij/zij in het vervolg op een vitale en zinvolle manier het dagelijkse leven inricht.  

  • Re-integreren op werk en leren niet terug te vallen

Tijdens het derde (bij re-integratietraject van 12 maanden) of laatste deel van dit re-integratietraject besteden we aandacht aan hoe een werknemer het beste kan re-integreren in eigen werk (of in het geval van 2e Spoor; ander werk) en wat er voor nodig is om niet terug te vallen in oude patronen. Tijdens de (paarden)coachsessies bekijken we wat een werknemer nodig heeft voor de toekomst en help ik verder bij wat nodig is voor een goed en duurzaam herstel.

  • Bewust zijn en blijven en terugval voorkomen (bij re-integratietraject 12 maanden)

Tijdens het laatste half jaar zijn (paarden)coachsessies vierwekelijks. Tussendoor vinden er ook (video)calls plaats. Op die manier blijven we op een bewuste manier werken aan een goed en duurzaam herstel. Het betreft een minder intensieve periode, omdat een werknemer zeer waarschijnlijk weer aan het werk is. Echter mogelijk nog wel kwetsbaar is en begeleiding nog steeds wenselijk is. 

coach delft

VALERIE ELSING

Eigenaar van VEVE coaching
Coach • Re-integratiecoach • Gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring met paarden en al meer dan 15 jaar ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen in opleiding en werk. 

Ik help op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zet daarbij het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in.

Door mijn brede HR-achtergrond en persoonlijke ervaringen weet ik maar al te goed wat het belang is van gemotiveerde en gezonde werknemers. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren en laten inzien dat jijzelf de keuze hebt om te doen wat jouw passie is en te kiezen voor een ontspannen, zinvol en gelukkig leven. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit re-integratietraject?

Created with Sketch.

Dit re-integratietraject is speciaal bedoeld voor mensen die op een duurzame en effectieve manier willen herstellen van een overspannenheid, burn-out of andere (licht) psychische klachten.

Kan mijn werknemer eerst kennismaken?

Created with Sketch.

Een werknemer kan altijd kosteloos en vrijblijvend (video)bellen per Skype/WhatsApp/telefoon om met mij kennis te maken. Een kennismaking van een half uur kan je hier makkelijk online inplannen.

Wat is coaching?

Created with Sketch.

Coaching is een manier van begeleiding waarin we gezamenlijk en op een gelijkwaardige manier werken, met positieve verandering als doel.
Coachgesprekken vinden plaats in Den Hoorn (vlakbij Delft) of online per Skype/WhatsApp. Iedere afspraak voor een coachgesprek duurt één uur.  

Wat is paardencoaching?

Created with Sketch.

Coaching met behulp van paarden is een zeer effectieve manier van coaching.
Meer informatie over wat paardencoaching is en praktische informatie vind je hier.

Wat is een (video)call?

Created with Sketch.

Na iedere paardencoachsessie staat er een (video)call gepland. Een videocall per Skype/WhatsApp/telefoon duurt een half uur en is bedoeld als aanvulling voor de continuïteit en steun na een paardencoachsessie. 

Wat anderen over ons zeggen

Meer reviews vind je hier.

burnout rotterdam
paardencoach delft
paardencoach delft
coach delft