verzuimpreventie rotterdam

Meer Lezen & zien

Burn-out, coaching (met paarden), balans vinden en keuzes maken zijn onderwerpen waar ik onder andere over schrijf en vertel in mijn video's. Mijn artikelen en video's zijn vaak informatief van karakter en soms schrijf of vertel ik over mijn eigen ervaringen.

paardencoaching rotterdam

De drie R's

Achterhaald, of toch zinvol?

De drie R's: Rust, Reinheid en Regelmaat. Dat klinkt oubollig en ja, voor de meesten is het ook 'iets van vroeger'. Of de drie R's wordt enkel aangehouden voor de opvoeding van kinderen, omdat rust, reinheid en regelmaat belangrijk is...

coaching paarden delft

samenwerken met een hsp? 5 tips!

"Samenwerken met een HSP? 5 tips!" In deze blog geef ik 5 tips voor werkgevers en leidinggevenden, maar ook collega's, die samenwerken met hoog sensitieve personen...

Paardencoaching kan individueel, maar ook in een groepje!

Paardencoaching is het coachen van mensen met behulp van paarden en een zeer effectieve en bijzondere manier van coachen. In deze video vertel ik je wat de voordelen zijn van paardencoaching in een groepje. 

paardencoaching rotterdam

Paardencoaching: 

Waarom duwt het paard me van mijn plek?

Regelmatig sta ik ook zelf in de bak, om te ervaren wat er gebeurt tijdens een sessie paardencoaching en zodoende te leren en verder te groeien als mens en paardencoach. In deze blog lees je wat ik heb geleerd tijdens mijn eigen paardencoachsessie.

Achter de schermen!

In deze video geef ik je een kijkje achter de schermen bij VEVE coaching. Als paardencoach kan ik tijdens mijn coaching niet zonder mijn harige collega Eros. Een goede verzorging van coachpaard Eros is dus van essentieel belang. Ik laat je zien hoe de dagelijkse verzorging eruit ziet.

burnout delft Rotterdam

Eerste Hulp bij Burn-Out

EHBO voor werkgevers

Zo’n 1,5 miljoen mensen in Nederland hebben burn-outklachten. Het liefst voorkom je natuurlijk dat één van je werknemers uitvalt...

OPen dag Paardencoaching

De Open dag Paardencoaching is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in paardencoaching en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. In deze video geef ik je een impressie van de Open dag Paardencoaching bij VEVE coaching. 

Burn-Out?

Luister naar gefluister, zodat je lichaam niet hoeft te schreeuwen

“Helaas” ben ik ervaringsdeskundige op gebied van burn-out. Ik zeg “helaas”, omdat je niemand een burn-out gunt...

VEVE Coaching:

'Wie we zijn en wat we doen'

In deze eerste video leg ik je uit wie we zijn en wat we doen. Ik vertel wat paardencoaching inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

burnout voorkomen rotterdam

Signalen van een burn-out

En hoe voorkom je er één?

De afgelopen jaren is het aantal werknemers met een burn-out flink toegenomen. Als je op Google zoekt naar "cijfers burn-out" zie je schrikbarende aantallen. Hoe kunnen we dat veranderen?

burn out coach rotterdam

Burn-Out voorkomen? 

Wat wij van paarden kunnen leren

Hoe voorkom je een burn-out? Burn-out is beroepsziekte nummer 1. Een burn-out voorkomen; dat is wat je wilt voor jezelf, maar ook voor je werknemers in je organisatie. Met 1,2 miljoen werkenden met vermoeidheidsklachten...

burn out coach delft

BOEKENBLOg

We leven momenteel in bijzondere omstandigheden. Een onzekere en ietwat chaotische tijd door alle maatregelen die zijn genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Nog tot minimaal 28 april...

reintegratiecoach delft

Poepen betekent loslaten

Een aantal weken geleden ben ik geïnterviewd door Camille van den Boorn, studente Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik voelde me vereerd dat zij mij wilde spreken over paardencoaching om daar een artikel over te schrijven...

re-integreren delft

Hoe maak ik de juiste keuze?

Keuzes maken. Door de bomen het bos niet meer zien, zoveel keuze heb je tegenwoordig. Bijvoorbeeld in de supermarkt als je een pak hagelslag wilt kopen: huismerk, A-merk, budgetvariant...

wat is paardencoaching rotterdam

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching, wat is dat nu eigenlijk? Ik krijg deze vraag de laatste tijd regelmatig en uiteraard beantwoord ik deze vraag met veel plezier. In deze blog vertel ik je graag meer over wat paardencoaching is...

paardencoaching delft

Waarom coaching zo fijn is

Na enkele jaren wekelijks in een kantoortje met een psycholoog te hebben gezeten, gepraat te hebben over verschillende problemen en ik voor mijn gevoel amper vooruitgang boekte...

coaching met paarden rotterdam

Ik ben een HSP (Jeej of oh nee?!)

Man man man… Wat moest vriendlief ongelooflijk hard lachen zeg! En ik...? Ik was bezig in de keuken. Ik denk dat ik een lekker bananenbrood aan het maken was...

coach delft

EEn wildgroei aan coaches?

Talloze krantenkoppen en artikelen in magazines luiden: “Een wildgroei aan coaches!” Ik las het onder andere in de Volkskrant, Trouw en Telegraaf...

coach rotterdam

HSp, ben jij er één?

Laatst las ik in Psychologie Magazine dat één op de vijf mensen HSP is, maar wat is HSP nu eigenlijk? Wil je weten of je een HSP’er bent? Doe dan de zelftest...

burn out coach rotterdam

Wat maakt coaching succesvol?

Dé succesfactor voor succesvolle coaching is de klik tussen de coach en degene die gecoacht (de coachee) wordt. De relatie tussen coach en coachee is zo belangrijk, omdat...

wat is paardencoaching delft

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je meer lezen over burn-out, coaching (met paarden), balans vinden en keuzes maken?
Meld je aan voor mijn maandelijkse mail met tips, aanbiedingen en de laatste updates over alle activiteiten van VEVE coaching.

Volg ons op social media

re-integratiecoach delft
ziekteverzuim verlagen rotterdam
burn out coach rotterdam
reintegreren delft