reintegratiecoach delft

voor jou

Coaching is een manier van begeleiding waarin we gezamenlijk en op een gelijkwaardige manier werken, met positieve verandering als doel.

Wie ben jij? Waar sta jij in je leven? En waar wil je naartoe? Blijf je in beweging of loop je vast? 

Het gaat om jou. Jouw ontwikkeling en jouw doelstellingen staan bij mij voorop. Je verdient alle aandacht en hulp die je daarbij nodig hebt.

Waarom zou je een coach willen?

  • We leven in een wereld waarin er steeds meer van ons verwacht wordt. De mogelijkheden en daarmee ook de keuzes lijken wel oneindig. We willen een lieftallige minnaar voor onze partner zijn, een mooie carrière maken en onszelf blijven ontwikkelen. Dat alles terwijl we sporten en fit zijn en voldoende interesse tonen in onze vrienden en familie. Vind jij het combineren van dit alles ook zo ingewikkeld? Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je onvoldoende tijd hebt voor jezelf en echte ontspanning. Wie ben je? Wie wil je zijn? Het zou zonde zijn als je onnodig energie verliest aan zaken waar je eigenlijk geen aandacht aan wilt besteden.


  • Mensen zullen steeds langer doorwerken. Tot je met pensioen gaat, wil je werken in een prettige omgeving waar je wordt gewaardeerd voor wat je doet en wie je bent. Fit en in balans zijn en blijven -fysiek en mentaal- is hierbij zeer belangrijk. Veel werkgevers hebben hier gelukkig steeds vaker aandacht voor, maar je hebt dit grotendeels ook zelf in de hand. Jezelf duurzaam inzetbaar houden, hoe doe je dat? Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is? Grote kans dat jij dit graag anders ziet en je misschien meer tijd wilt besteden aan je gezin en hobby.


  • Je zit met burn-outklachten thuis. Het liefste wil je uit dit dal komen en weer aan het werk gaan, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Of je hebt een nieuwe manager op je werk en je vindt het lastig om te wennen aan deze nieuwe samenwerking. Je zou je waarschijnlijk beter voelen wanneer je zelf de regie van jouw loopbaan in handen houdt en keuzes maakt waar jij je goed bij voelt.


Als (paarden)coach kan ik je helpen om te groeien als persoon, zodat je in je kracht komt te staan en doet waar je gelukkig van wordt!

wat is paardencoaching delft

HERKEN JIJ JEZELF IN ÉÉN OF MEERDERE VAN ONDERSTAANDE ONDERWERPEN?

  • Heb je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staan en wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen?
  • Zit je met burn-outklachten thuis en verwacht jouw werkgever dat je re-integreert op je werk, terwijl je al zo weinig energie hebt en een boodschapje doen een dagtaak voor je is?
  • Ben jij degene die in de avonden en weekenden nog je e-mail checkt en raak je al gestrest wanneer je op zondagavond je volle agenda voor de rest van de week ziet?
  • Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is en ben je eigenlijk niet echt gelukkig met het leven dat je nu leeft? 
  • Vind je het lastig om keuzes te maken, om op een vitale en zinvolle manier je leven in te richten? 


Als je jezelf in één of meerdere van bovenstaande onderwerpen herkent, dan kan je bij mij terecht voor coaching. 

Meerdere mogelijkheden tot ondersteuning

Tijdens al mijn coach- en re-integratietrajecten zet ik het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in (paardencoaching).

Wil je een persoonlijk op maat gemaakt coach- of re-integratietraject? Neem gerust contact met me op voor trajecten op maat, zodat deze voldoen aan jouw wensen en behoeften en we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Na een coachtraject bij mij heb je jezelf beter leren kennen en begrijpen. Je ervaart meer rust en ontspanning, je bent succesvoller in je werk en je voelt je gelukkiger.

coachtrajecten delft

Individuele coachtrajecten

De individuele coachtrajecten zijn bedoeld voor hoger opgeleide (young) professionals die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan en willen werken aan onderwerpen als het voorkomen of herstellen van een overspannenheid of burn-out, keuzestress, vitaliteit en zingeving. 

Je kunt kiezen voor een coachtraject 'BASIS', 'GROEI' of 'EXCLUSIEF'.

paardencoaching workshop

Workshop Paardencoaching

Eén paardencoachsessie kan al veel inzichten geven. Het paard laat namelijk direct zien wat er belemmerend werkt bij jou, waardoor je verder komt. Het zorgt voor meer rust in je hoofd en lichaam, omdat je spanning kan loslaten bij het paard en inzichten krijgt door het paard. 

Deelnemen aan een Workshop Paardencoaching is een unieke ervaring. Paarden oordelen niet en steunen je bij wat je op dat moment nodig hebt! 

paardencoach delft

UWV trajecten

Sinds 2016 heb ik ervaring met re-integratietrajecten in opdracht van het UWV. 

Als gecontracteerd re-integratiecoach met specialisatie paardencoaching ben ik, samen met collega's, beschikbaar voor trajecten van het UWV (Modulaire Re-integratiediensten en Werkfit) in de regio Zuid-Holland. 

Werkwijze

Als je jezelf in één of meerdere van bovenstaande onderwerpen herkent, dan kan je bij mij terecht voor coaching. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je openstaat om aan de slag te gaan en je de wil hebt om te veranderen, hoe lastig dat soms ook is. Je kan er zelf voor kiezen om ervoor te gaan of niet.  Persoonlijke ontwikkeling is vaak interessant en leerzaam, maar er moet meestal ook hard gewerkt worden en verandering kost nu eenmaal tijd. Bij Valerie Elsing - VEVE coaching kan en mag je een professioneel coachtraject verwachten. Persoonlijke aandacht vind ik hierbij erg belangrijk. 


Een wederzijdse goede klik is essentieel voor het laten slagen van een coachtraject. Om te kijken of je een klik met mij hebt en of ik iets voor jou kan betekenen kan je altijd kosteloos en vrijblijvend (video)bellen om met mij kennis te maken. Een kennismaking van een half uur kan je hier zelf heel makkelijk online inplannen. 
 

We starten een coachtraject altijd met een paardencoachsessie. Paardencoaching is namelijk een zeer effectieve en bijzondere manier van coaching, omdat paarden confronterend, eerlijk en direct zijn. Wat het paard laat zien is voor mij leidend om over in gesprek te gaan en kan ook een goede insteek zijn voor de (paarden)coachsessies die de komende maanden volgen.
 

Omdat een fijne klik en duidelijkheid tussen jou en mij belangrijk is, duurt de eerste afspraak ongeveer anderhalf uur. We zullen in die tijd nader kennis maken met elkaar en jouw coachvraag helder in kaart brengen. Als vervolg kunnen we kijken wat mogelijke eerste stappen in de goede richting zijn.  Alle individuele coachtrajecten maak ik altijd op maat op basis van jouw vraag. Je ontvangt ‘huiswerk’-opdrachten die je zelfstandig kunt maken en aansluiten bij jou. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Coachtrajecten bestaan afwisselend uit paardencoachsessies en coachgesprekken (zonder paard) en duren ongeveer 3 tot 6 maanden.

Tijdens al mijn coachtrajecten zet ik het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in. Kijk voor meer (praktische) informatie over paardencoaching hier. Coachgesprekken vinden plaats in Den Hoorn (vlakbij Delft) of online. Iedere afspraak voor een coachgesprek duurt één uur.  

 

Afspraken kunnen ook 's avonds of op zaterdag plaatsvinden. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

VALERIE ELSING

Eigenaar van Valerie Elsing - VEVE coaching
Coach • Re-integratiecoach • Gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring met paarden en al meer dan 15 jaar ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen in opleiding en werk. 

Ik help op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zet daarbij het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in.

Door mijn brede HR-achtergrond en persoonlijke ervaringen weet ik maar al te goed wat het belang is van gemotiveerde en gezonde werknemers. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren en laten inzien dat jijzelf de keuze hebt om te doen wat jouw passie is en te kiezen voor een ontspannen, zinvol en gelukkig leven. 

Wat anderen over ons zeggen

Meer reviews vind je hier.

burnout rotterdam
paardencoach delft
paardencoach delft
coach delft
valerie elsing delft

Kennismaken?

Je kan altijd kosteloos en vrijblijvend (video)bellen om met mij kennis te maken. Een afspraak hiervoor kan je heel makkelijk zelf online inplannen.

paardencoaching delft

Dierenwelzijn verbeteren

Dat doe ik door maandelijks te doneren aan dierenwelzijnsorganisaties en/of -projecten. 

coach delft

Bijdrage van je werkgever

Vraag je werkgever eens wat hij kan betekenen in de vergoeding voor coachgesprekken. Voor veel werkgevers is het gebruikelijk om hiervoor een bijdrage te reserveren.

reintegratiecoach rotterdam

Transitievergoeding

Transitievergoeding is bedoeld voor scholing of coaching om het vinden van een nieuwe baan te bevorderen.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je meer lezen over burn-out, coaching (met paarden), balans vinden en keuzes maken?
Meld je aan voor mijn mail met tips, aanbiedingen en de laatste updates over alle activiteiten.