Kennismakingsworkshop paardencoaching

De Kennismakingsworkshop Paardencoaching is bedoeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan, geïnteresseerd is in paardencoaching en kennis wil maken met ons en onze werkwijze. 

Paardenkracht voor jou!

De Kennismakingsworkshop Paardencoaching is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over hoe wij mensen denken, leren en veranderen, hoe paarden van nature zijn en op welke manier zij mensen kunnen helpen. Tijdens de Kennismakingsworkshop Paardencoaching krijgt iedere deelnemer zijn eigen mini-paardencoachsessie/speeddate met een coachpaard. Het voordeel van het werken in een groepje is dat je kan meekijken bij de andere deelnemers. Door mee te kijken bij een ander en dat te ervaren, kun je al veel leren. Daarnaast hoeft er niet altijd gesproken te worden tijdens een paardencoachsessie. Zodoende voelt het voor iedere deelnemer veilig om met het paard in de bak te staan. Het is bijzonder en mooi om te zien hoe hetzelfde paard verschillend reageert op iedereen.


De eerstvolgende Kennismakingsworkshop Paardencoaching staat gepland op woensdag 30 november 2022 van 14.00-16.30 uur.
Kijk in de agenda wanneer de Kennismakingsworkshop Paardencoaching nog meer staat gepland.

paardencoaching rotterdam
burnoutcoach rotterdam
burnoutcoach delft

Kennismakingsworkshop paardencoaching 

De Kennismakingsworkshop Paardencoaching is bedoeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan, geïnteresseerd is in paardencoaching en kennis wil maken met ons en onze werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers vertel ik je graag meer over wat paardencoaching is en wat het voor jou kan betekenen. Tevens krijgt iedere deelnemer zijn of haar eigen mini-paardencoachsessie/speeddate met coachpaard Eros of Tygo om te ervaren wat paardencoaching exact kan inhouden. Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

✅ Je leert meer over jezelf en over hoe wij mensen denken, leren en veranderen;
✅ Je leert hoe paarden van nature zijn en op welke manier zij mensen kunnen helpen;
✅ Iedere deelnemer krijgt zijn eigen mini-paardencoachsessie/speeddate met coachpaard Eros of Tygo om te ervaren wat paardencoaching exact kan inhouden;

✅ Je leert van de verschillende paardencoachsessies en tussen de paardencoachsessies door is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.


Kennismakingsworkshop Paardencoaching 

Wanneer?
Woensdag 30 november 2022, 14.00-16.30 uur.

Waar? 
Locatie Delft-Rotterdam (langs de A13, met de auto ongeveer 5 minuten rijden vanaf knooppunt Kleinpolderplein).

Kosten?
Gratis* / € 45,- per deelnemer (ZZP-ers/bedrijven exclusief BTW).
Aanmelden?

Aanmelden doe je via onderstaande knop.  

Let op! 
Er geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen en een maximum aantal deelnemers van 5 personen.


* Bij aanschaf van een coachtraject 'BASIS', 'GROEI' of 'EXCLUSIEF' binnen 14 dagen na de Kennismakingsworkshop Paardencoaching. 


Kijk in de agenda wanneer de Kennismakingsworkshop Paardencoaching nog meer staat gepland.

VALERIE ELSING

Eigenaar van VEVE coaching
Coach • Re-integratiecoach • Gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring met paarden en al meer dan 15 jaar ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen in opleiding en werk. 

Ik help op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zet daarbij het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in.

Door mijn brede HR-achtergrond en persoonlijke ervaringen weet ik maar al te goed wat het belang is van gemotiveerde en gezonde werknemers. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren en laten inzien dat jijzelf de keuze hebt om te doen wat jouw wat jouw passie is en te kiezen voor een ontspannen, zinvol en gelukkig leven. 

Wat anderen over de Kennismakingsworkshop Paardencoaching zeggen 

De Kennismakingsworkshop Paardencoaching wordt gemiddeld met een 9,3 beoordeeld (en heette voorheen 'Open dag Paardencoaching').

Karin: 

"Afgelopen zaterdag het genoegen gehad om op de Open Dag van VEVE coaching/Valerie Elsing aanwezig te mogen zijn: het bleek voor mij een openbaring. Drie van de 10 aanwezigen gingen met het prachtige paard Eros individueel de afgesloten weide in. Wat er toen gebeurde raakte me en met open mond (heb ik zeker niet gauw) sloeg ik het samenzijn gaande. Het paard voelde feilloos aan waar het pijnpunt zit en reageerde daarop met diverse bewegingen en lichamelijke uitingen. Valerie stelde vragen en gaf discreet en met kennis van zaken (wat betreft 'man en paard noemen') uitleg. Ik ben enthousiast geworden en met verwondering en diep respect voor Eros en Valerie huiswaarts gekeerd. Niet alleen voor de geest werd gezorgd, maar tevens voor het lijf: zelfgemaakte cakes, koffie, thee en water waren ook voorhanden. Dank aan Valerie en Eros en de andere aanwezigen! Aanrader dus 🐎"

Sylvana: 

"In één woord: geweldig! De persoonlijke benadering en de sessie met coachpaard Tygo maakte een hoop in mij los."

Monique: 

"Heel interessant, leerzaam en heeft mezelf aan het denken gezet."

Nicola: 

"Bedankt voor de leuke en interessante middag. Ik zou je zeker aanbevelen met paardencoaching!"

Lorett:
"Leerzaam, verrassend, dingen geleerd die ik voorheen niet wist."

paardencoaching rotterdam

Wat anderen over ons zeggen

Meer reviews vind je hier.

burnout rotterdam
paardencoach delft
paardencoach delft
coach delft