paardencoaching zeeland

Training 'Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!'

Daar zijn ze dan, je diploma’s en certificaten: je bent gecertificeerd paardencoach! Gefeliciteerd!
Je wilt natuurlijk het liefst zoveel mogelijk mensen begeleiden en bezig zijn met het prachtige vak, samen met jouw lieve paarden. Maar... toen was het stil en hoor je alleen maar de welbekende krekels... 
Je hebt geen klanten!

Je wilt met jouw coachpraktijk net zo succesvol zijn als Bonfire! 

Wij, Joyce en Valerie, geloven dat hoe mensen zichzelf zien, wat zij geloven en daarmee uitstralen bepalend is voor wat zij in het leven aantrekken. Als je succesvol wilt zijn met je coachpraktijk moet je geloven in waar je voor staat. Elke twijfel, overtuiging en gebrek aan vertrouwen zorgt ervoor dat je dat aantrekt in plaats van succes. Je angsten overmeesteren je verlangens en je creëert je eigen falen. Door jezelf telkens weer te ontwikkelen zorg je ervoor dat je groeit als persoon en daarmee ook in je leven en je bedrijf. Dit vraagt de moed om je eigen angsten aan te kijken, je verlangens te volgen en te vertrouwen op het proces. Dan kun je ondernemen in flow. Waarbij kennis van het ondernemen je helpt om sneller, strategisch en doelgericht je bedrijf vorm te geven. 

Ondernemen is een vak apart en ook dat kan je leren! 

Onze training biedt je zowel de kennis van het opbouwen van een goede fundering voor je bedrijf alsook het proces van groei van een onzekere (startende) paardencoach naar een paardencoach die zelfverzekerd klanten binnen haalt en zo de omzet draait die nodig is om succesvol te zijn. Zo kan jij vol passie de mensen helpen die dit nodig hebben en zorg je tegelijk voor succes en financiële zekerheid in jouw bedrijf. 

 • Stel je voor dat je jouw mail opent en je mails van klanten hebt die bij jou een sessie willen boeken. 
 • Dat je bedrijf goed staat en je precies weet wat je moet doen om jouw klanten te bereiken. 
 • Je vol (zelf)vertrouwen jezelf en jouw bedrijf aan de wereld laat zien. 
 • Je bankrekening stroomt, je de kosten kunt betalen en je ook nog geld voor jezelf overhoudt. 
 • Je al die mensen kunt helpen die dit zo hard nodig hebben, omdat ze de weg naar jou en jouw paard weten te vinden. 


De eerstvolgende Training 'Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!' start op vrijdag 4 augustus 2023 (in Zeeland!).
Kijk in de agenda wanneer de training nog meer staat gepland.

paardencoaching den haag
paardencoaching rotterdam

Training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’

Wat gaan we doen? 

Dag 1: Jij, de ondernemer! 

 • Wat zijn je sterke eigenschappen en wat zijn je valkuilen?
 • Wat maakt jou uniek?
 • Wat zijn je drijfveren?
 • Welke belemmerende overtuigingen draag je mee? 
 • Hoe houd jij je eigen groei (onbewust) nog tegen? 
 • Waar ben je bang voor?

 

Thema’s als zelfvertrouwen, eigenwaarde en je zelfbeeld zullen bij de paarden aanbod komen. We maken de blokkades zichtbaar die ervoor zorgen dat jij niet zichtbaar bent voor jouw klanten. Samen met de paarden leggen we bloot welke angsten je meedraagt, waardoor jij jouw klant onbewust afstoot. Daarbij krijg je meteen de kans om deze angsten en blokkades om te zetten in de juiste flow om klanten naar je toe te trekken en te gaan staan voor de waarde die jij biedt!

Dag 2:  Jouw coachpraktijk!

 • Wat is jouw missie? 
 • Wat is jouw aanbod? 
 • Wie is jouw klant? 
 • Pijn en verlangen van je klant. 
 • Waar en hoe bereik je jouw klant? 
 • Tarieven bepalen.
 • Durf je te staan voor het resultaat dat jij biedt? 
 • Wat garandeert groei van jouw omzet? 


We richten ons samen met de paarden op de diepere lagen van het ondernemerschap. Durf jij écht te gaan staan voor wat jij aanbiedt? Welke onbewuste angsten draag je mee waardoor je niet de stappen zet die groei garanderen? Welke belemmerende overtuigingen heb je, waardoor je moeite hebt om jouw tarieven te vragen? Welke blokkades staan jouw verlangen in de weg? Je kunt deze meteen aanpakken en zo vol (zelf)vertrouwen naar huis gaan, wetende dat jij alle tools hebt om een stevige fundering voor jezelf en je bedrijf neer te zetten.

Dag 3: Marketing & Sales!

 • Welke strategie past bij jou als ondernemer? 
 • Welke acties kun je inzetten? 
 • Welke communicatiekanalen wil je inzetten? 
 • Up- en cross-selling. 
 • Omzetdoelen stellen en behalen. 
 • Hoe verkoop je jouw diensten? 
 • Welke boodschap wil jij overbrengen? 


We gaan aan de slag met het verkopen, waarbij we ook gaan oefenen met elkaar. Welke angsten blokkeren jou in het proces van verkopen? Waarom komt jouw boodschap niet aan bij jouw klant? We kijken samen met de paarden je eigen angsten aan, zodat je de sprong neemt om de acties te gaan uitvoeren die nodig zijn om een succesvolle ondernemer te worden! 


Dag 4: Actie!
We gaan de slag met een concreet plan. Je hebt de belangrijkste informatie verzameld die de fundering vormt van jouw coachpraktijk. Je weet welke strategie bij jou past. Nu kun je gaan bouwen door letterlijk in actie te komen. Een actieplan maken waarin jouw omzetdoelen staan en de acties die je daarvoor moet uitvoeren. Om dat zo efficiënt mogelijk te doen komen er nog een aantal zaken aan bod. 

 • Wat besteed je uit? 
 • Waar moet je nog meer aan denken als je start? 
 • (Omzet)doelen stellen. 
 • Veelgemaakte fouten. 
 • Just do it! 

 

We oefenen ook weer met elkaar het proces van verkopen. Wat blokkeert jou om jouw dienst te verkopen? Waarom draag je jouw boodschap niet in vertrouwen uit? Jouw (onbewuste) angsten leggen we, samen met de paarden, bloot. Confronterend, maar de beste manier om ze te overwinnen en jouw praktijk net zo succesvol te maken als Bonfire!

De eerstvolgende Training 'Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!' start op vrijdag 4 augustus 2023 (in Zeeland!).
Kijk in de agenda wanneer de training nog meer staat gepland. 

‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’ - Wie zijn de trainers?

Joyce Puister 

Ik ben Joyce, 100% Zeeuws, nuchter, maar ook gevoelig, betrokken en eerlijk. 

Ik geloof dat jezelf zijn het mooiste is wat jij aan de wereld te bieden hebt.  Hoe jij jezelf ziet is bepalend voor hoe jouw klant jou ziet. Door jezelf écht te zien en te waarderen zal je met je bedrijf gaan aantrekken wat jij jezelf waard vindt. 

Mijn passie voor paarden loopt al mijn hele leven met mij mee. 

Het is fantastisch om van je passie je werk te maken. Echter kwam ik er al snel achter dat de klanten voor coaching niet in de rij stonden. Zo simpel als het ging, toen ik paarden trainde en les gaf, ging het niet meer. Ik moest eerst leren wat ondernemen nou eigenlijk is. Het was zo frustrerend en ik maakte het mezelf zo moeilijk. Daarom wil ik anderen begeleiden om niet dezelfde ‘fouten’ te maken, zodat zij -net als ik- met hun passie hun geld kunnen verdienen. 

VALERIE ELSING

Ik ben Valerie, vrouw van Ruben, moeder van Owen en ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met paarden en al meer dan 15 jaar ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen in opleiding en werk. 

Mijn man, vader, oom, nichtjes zijn allemaal zelfstandig ondernemer. Het zelfstandig ondernemerschap is er dus al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. De keuze voor een HBO-opleiding Bedrijfskunde én een minor ‘Ondernemerschap’ was dan ook een logische.

Ondanks dat ik in theorie wel wist hoe je een eigen bedrijf kan starten, vond ik het zelf bij de start van mijn coachpraktijk fijn om (business)coaches in te schakelen.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Ik wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren en laten inzien dat jij zelf de keuze hebt om te doen wat jouw passie is en te kiezen voor een ontspannen, zinvol en gelukkig leven mét een goedlopende coachpraktijk! 

Training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’

Praktische informatie

Data: Alle dagen van 10.00-16.00 uur en is inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke, gezonde lunch! 

 

Adresgegevens: De training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’ vindt plaats in het prachtige Zeeland op de eigen locatie van Joyce. Het adres is: Schuitvlotstraat 6, 4364 AD, Grijpskerke. 

 

Groepsgrootte: We werken in een groepje met minimaal 4 en maximaal 6 gelijkgestemden, persoonlijke aandacht vinden wij namelijk erg belangrijk! 

 

Investering: Wat levert het je op? 

Wat levert het je op als je een goedlopende coachpraktijk hebt? Hoeveel is het je waard om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen en om op een continue basis de juiste klanten aan te blijven trekken, waardoor jij de focus kan houden op jouw passie: het coachen van mensen met behulp van paarden!  

Jouw investering voor de training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’ bedraagt € 1.995,-
Voor ZZP-ers/bedrijven is dit bedrag exclusief BTW.
 

Korting op Supervisie! Als deelnemer van de training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’ ontvang je een jaar lang een korting van 25% op de Supervisie-bijeenkomsten bij Joyce en/of Valerie. 

Losse modules: Het is mogelijk om mee te doen met het ochtendprogramma van één of enkele dagen. Je ontvangt dan voor dat onderwerp de opdrachten uit het werkboek. 

Jouw investering voor deelname aan één dagdeel van de training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’ bedraagt € 295,- 

Voor ZZP-ers/bedrijven is dit bedrag exclusief BTW en exclusief lunch. 

 

Overnachting in Zeeland: Vraag Joyce naar de mogelijkheden. Zij heeft bevriende B&B-eigenaren in de buurt. 

 

Voorafgaand: Mocht je nog aanvullende vragen hebben of nader kennis willen maken met Joyce en/of Valerie dan kan je altijd kosteloos en vrijblijvend (video)bellen om met (één van) ons kennis te maken. Laat het ons even weten, dan plannen we een afspraak in! 


De eerstvolgende Training 'Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!' start op vrijdag 4 augustus 2023 (in Zeeland!).
Kijk in de agenda wanneer de training nog meer staat gepland. 

Na de Training ‘Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!’

 • Ben je zelfverzekerder!
 • Ervaar je meer rust en is er een goede balans tussen werk en privé.
 • Weet je hoe je klanten kan binnenhalen en dúrf je dit ook te doen.
 • Durf je jezelf beter te positioneren en je diensten te verkopen.
 • Heb je geen energielekken meer, omdat je voorheen als kip zonder kop heel hard aan het werk was.
 • Weet je jouw onderscheidende vermogen en kan je jouw expertise onderscheiden van concullega´s.
 • Weet je beter prioriteiten te stellen, zonder het gevoel te hebben van alles te moeten proberen.
 • Heb je geen overvol en druk hoofd meer dat piekert over wat je allemaal moet doen om je coachpraktijk lopend te krijgen.
 • Is je enthousiasme wat je had toen je net gediplomeerd/gecertificeerd was er nog steeds, omdat je in de flow blijft en mensen kunt helpen samen met jouw paarden!

 

Zien we je in Zeeland?

Heerlijk 4 dagen ongestoord AAN jezelf en je bedrijf werken en ook nog kunnen genieten van de zilte zeelucht en ontspannen... 

Wat wil je nog meer?!
 
 - Twee experts in het ondernemen én ervaren, gecertificeerde systemische paardencoaches; Joyce en Valerie!
 - Een zeer uitgebreid werkboek met verschillende opdrachten en informatie voor jou als (startende) paardencoach.

De eerstvolgende Training 'Jouw coachpraktijk zo succesvol als Bonfire!' start op vrijdag 4 augustus 2023 (in Zeeland!).
Kijk in de agenda wanneer de training nog meer staat gepland.

Wat anderen over ons zeggen

Meer reviews vind je hier.

burnout rotterdam
paardencoach delft
paardencoach delft
coach delft