Training 'Vind je Balans'

Merk je dat je je steeds vaker moe en lusteloos voelt?

Wil je meer rust en ontspanning?

Wil je patronen doorbreken en inzicht in blokkades waardoor je verder komt en je je meer in balans voelt?
Ja? Dan is de Training 'Vind je Balans' iets voor jou!

Paardenkracht voor jou!

Wanneer de balans teveel de verkeerde kant is opgeslagen, je teveel stress ervaart en misschien wel overspannen bent of klachten van burn-out ervaart, ben je moe en lusteloos. Tijdens deze training met als thema 'Vind je Balans' leer je hoe je weer in balans kunt komen door bij het paard te ontspannen en los te laten. Daarnaast help ik je verder bij wat nodig is om je meer in balans te voelen. Paardencoaching is confronterend, zeer effectief en je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Daarnaast is paardencoaching een prachtig middel voor mensen om meer te ontspannen en in balans te komen.

Wat gaan we doen?
Tijdens de Training 'Vind je Balans' gaan we aandacht besteden aan wie je bent, waar je staat en wat je diep van binnen écht wilt. Uiteraard gaan we samen met de paarden aan de slag, want wanneer we de hulp van een paard inschakelen kunnen we snel, doeltreffend en feilloos je knelpunten inzichtelijk maken. Daarnaast besteden we aandacht aan jouw agenda, prioriteiten stellen, keuzes maken, leer je om meer 'nee' te zeggen, je grenzen aan te geven en dat je jezelf op één mag zetten. Het is jouw leven. Jij bepaalt wat de juiste balans is in jouw leven. Door de regie te pakken over je eigen leven zal je merken dat je meer in balans en gelukkiger bent en je meer rust en ontspanning ervaart! Hoe fijn zou het zijn als je minder stress en meer rust hebt en meer kan genieten van jouw leven?


Deze training wordt 2 keer per jaar georganiseerd en de eerstvolgende Training 'Vind je Balans' start begin 2024. Exacte startdatum is nog niet gepland voor begin 2024. Meld je aan om informatie te ontvangen over de startdatum.
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om je alvast aan te melden.

paardencoaching rotterdam
burnoutcoach rotterdam
burnoutcoach delft

Training 'Vind je Balans' 

✅ De Training 'Vind je Balans' bestaat uit:
--> Twee keer een Workshop Paardencoaching en duurt ongeveer een dagdeel. We besteden dan aandacht aan hoe je weer in balans kunt komen door bij het paard te ontspannen en los te laten;
--> Twee keer een workshop (zonder paard) en duurt twee uur. We besteden dan aandacht aan o.a. onderwerpen als energiegevers- en nemers, timemanagement, grenzen aangeven etc.;
--> Twee individuele coachgesprekken (zonder paard) en duurt een uur. Ik help je verder bij wat nodig is om je meer in balans te voelen.
✅ Je krijgt tijdens de Workshop Paardencoaching je eigen individuele paardencoachsessie en leert van elkaars paardencoachsessie (en tussen de paardencoachsessies door is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen);
✅ De Training 'Vind je Balans' duurt ongeveer 2 maanden en we zien elkaar eens in de 2 weken;
✅ Alle afspraken zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers;
✅ We werken in een groepje met minimaal 3 en maximaal 4 gelijkgestemden, persoonlijke aandacht vind ik namelijk erg belangrijk!

✅ Je ontvangt een werkboek 'Vind je Balans' met verschillende opdrachten die je zelfstandig kunt maken en aansluiten bij het thema 'Vind je Balans'.

Praktische informatie

Wanneer?
Deze training wordt 2 keer per jaar georganiseerd en de eerstvolgende Training 'Vind je Balans' start begin 2024. Exacte startdatum is nog niet gepland voor begin 2024. Meld je aan om informatie te ontvangen over de startdatum.

Waar? 
Locatie Delft-Rotterdam (langs de A13, met de auto ongeveer 5 minuten rijden vanaf knooppunt Kleinpolderplein) en de coachgesprekken (zonder paard) vinden plaats op kantoor in Den Hoorn (vlakbij Delft) of online. 

Kosten?
Wat levert het je op als je meer rust en balans ervaart? Hoeveel is het je waard om het beste uit jezelf en je leven te halen?
€ 675,- per deelnemer (ZZP-ers/bedrijven exclusief BTW).
Aanmelden?

Aanmelden doe je via onderstaande knop.  

Let op! 
Er geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen en een maximum aantal deelnemers van 4 personen.

VALERIE ELSING

Eigenaar van VEVE coaching
Coach • Re-integratiecoach • Gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring met paarden en al meer dan 15 jaar ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen in opleiding en werk. 

Ik help op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zet daarbij het effectieve en bijzondere hulpmiddel paarden in.

Door mijn brede HR-achtergrond en persoonlijke ervaringen weet ik maar al te goed wat het belang is van gemotiveerde en gezonde werknemers. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren en laten inzien dat jijzelf de keuze hebt om te doen wat jouw passie is en te kiezen voor een ontspannen, zinvol en gelukkig leven. 

Wat anderen over ons zeggen

Meer reviews vind je hier.

burnout rotterdam
paardencoach delft
paardencoach delft
coach delft